Svarvning

Svarvning metall

Svarvning i metall kräver precision och gedigen materialkännedom. Boggs Automation har lång erfarenhet av metallsvarvning och har den kompetens som krävs för att utföra högkvalitativ svarvning i till exempel aluminium, mässing och stål.

Vår policy innebär att vi levererar rätt produkt av hög kvalitet och att vi alltid gör det i tid. Du kan med andra ord lita på oss.

Vad är svarvning?

Svarvning är en metod inom beskärning som används när man vill framställa komponenter och delar av olika slag. Det är möjligt att svarva en mängd olika material och det är ett av de vanligaste sätten att utföra metallbearbetning.

En metallsvarv kan användas för att ta fram väldigt små komponenter men det är även möjligt att framställa stora delar som ska användas inom industri. Vi på Boggs Automation arbetar med svarvning för industriella syften och vänder sig huvudsakligen till hydraulikbranschen samt inom fordons- och verkstadsindustrin.

Metallsvarvning – vi är specialister på att utföra svarvning metall

Att bearbeta metall innebär att man hanterar den på olika sätt för att skapa en specifik produkt. Det finns flera olika metoder för metallbearbetning, till exempel bockning, pressning och svarvning. Syftet med processen är att förbättra egenskaperna hos metallen och för att få den form man vill ha.

Vi genomför svarvning metall i en maskin som är särskilt avsedd för den här sortens arbete. Våra maskiner är naturligtvis av högsta kvalitet och genomgår regelbundna kontroller. Allt för att garantera lyckade slutresultat.

Boggs Automation är specialister på legotillverkning och utför metallsvarvning:

  • automatsvarvning
  • längdsvarvning
  • fleroperationssvarvning

Vi är en pålitlig legoleverantör när du är i behov av svarvning. Med vår kunskap och erfarenhet säkerställer vi att du som kund får slitstarka komponenter till konkurrenskraftiga priser.

Kontakt

Boggs Automation har sin utgångspunkt i Mora, Dalarna.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor kring svarvning och metallbearbetning.
Vi ser framemot att få dela med oss av våra kunskaper till just dig.

Svarvning
Vi arbetar med svarvning metall och är specialiserade på legotillverkning. Kompetens att utföra metallsvarvning på t ex aluminium, mässing och stål.