Automatsvarvning är kostnadseffektivt

Robotsvarvning och CNC-svarvar

Hos oss på Boggs Automation jobbar vi med robotsvarvning och automatsvarvning samt längdsvarvning. Vår maskinpark innefattar femton stycken CNC-svarvar samt längdsvarvar och robot. Robotsvarvning fungerar till måtten Ø75-200 mm medan automatsvarvning är för Ø32-75 mm och längdsvarvning till Ø3-32 mm.

Tack vare våra många och högteknologiska maskiner kan vi ge högkvalitativa leveranser. I och med den höga graden av automation så kan vi vara både kostnadseffektiva och konkurrenskraftiga på marknaden. Även om huvuduppdraget innebär att jobba med robotsvarvning eller automatsvarvning så erbjuder vi tilläggstjänster för en förstklassig helhet. Så vad innebär det? Jo, ni kan beställa både slipning, polering och svetsning men även värmebehandling, ytbehandling och montering. Renligheten på produkterna klarar kraven som ställs på hydraulik.

När ni anlitar oss kan ni vara säkra på vår kompetens och självklart är vi certifierade enligt ISO 9001:2015 som garanterar kunskap, kvalitet och säkerhet. Ni hittar Boggs Automation i Mora och har ni några frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss redan idag. Vi ser fram emot att hjälpa er!

Hög teknologi med automatsvarvning

Tack vare att vi har en stor maskinpark med de bästa maskinerna på marknaden så har vi ett brett omfång av uppdrag och ett lika brett spektrum av branscher som anlitar oss. De som vänder sig till oss för vår expertis inom automatsvarvning, robotsvarvning eller längdsvarvning är företag och verksamheter inom både VVS, industri, fordon, medicinteknik och hydraulik.

Vi arbetar med olika kvalitet av stål, mässing och aluminium vilket gör att möjligheterna är många. Det hör till företagets arbetspolicy att leverera rätt produkt, i rätt tid med rätt kvalitet. För oss innebär det att värna om god kommunikation så att det inte finns några oklarheter i beställning och order. Tiden är ofta en viktig faktor för många verksamheter, då man har en tidsplan att följa och vi är måna om att allt ska vara effektivt i hänsyn av både kostnad och tid.

När sen produkten levereras ska den uppnå både krav och förväntan på kvalitet och vi ser till att göra en uppföljning för både er och vår skull. Om ni är intresserade av att se videos på våra senaste investeringar till maskinparken eller läsa mer om oss så kan ni besöka vår hemsida. Har ni frågor om hur vi kan hjälpa er med automatsvarvning eller robotsvarvning så tveka inte att höra av er.

Robotsvarvning och CNC-svarvar