Metallsvarvning och bearbetning

Längdsvarvning i vår maskinpark

Välkommen till oss på Boggs Automation i Mora när ni söker tjänster inom svarvning. Här har vi sedan 2003 inriktat oss på legosvarvning och har en maskinpark med femton CNC-svarvar plus längdsvarvar och robot. Just längdsvarvning är effektivt för att bearbeta mindre detaljer i serier som är medelstora till stora.

En annan fördel och styrka är att man kan svarva långa detaljer. Metallsvarvning innefattar bearbetning av både olika slags stål, mässing och aluminium och det har vi lång erfarenhet av. Bland våra uppdragsgivare finns företag inom bland annat VVS, hydraulik, industri, medicinteknik och fordon. I vår maskinpark har vi svarvar med högsta teknologi vilket gör att vi kan leverera produkter inte bara av högsta kvalitet utan som också har en renlighet som uppnår de höga kraven inom hydraulik.

Vi har längdsvarvning för Ø3-32 mm, automatsvarvning för Ø32-75 mm och robotsvarvning för Ø75-200 mm. Förutom en förstklassig maskinpark så är vi certifierade enligt ISO 9001:2015 vilket är en trygghet både för er och oss. Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss och se filmer på våra senaste investeringar och ni kan även följa oss på Facebook.

Högkvalitativ metallsvarvning

Förutom längdsvarvning och annan metallsvarvning tar vi hand om eventuella tilläggskrav så som exempelvis ytbehandling, värmebehandling, svetsning, slipning, polering eller montering. I vår arbetspolicy ingår att göra det som krävs för att vara en attraktiv legoleverantör inom svarvning, vilket bland annat innebär att värna om goda och långsiktiga relationer med våra kunder.

Vi satsar också på regelbundna förbättringar av företaget och verksamheten. För att det här ska kunna uppnås så ser vi vikten av att se till våra medarbetares engagemang och kompetens samt övergripande flexibilitet. Vår ambition är att alltid leva upp till våra kunders krav och förväntningar och det vill vi göra genom rätt produkt, av rätt kvalitet i rätt tid! Våra maskiner hjälper oss att utföra högkvalitativ metallsvarvning, men det skulle inte gå utan vårt team av skickliga och dedikerade medarbetare.

Tilläggningsvis består maskinparken av hög automationsgrad vilket gör att vi kan vara både konkurrenskraftiga och kostnadseffektiva. Vi svarar i telefon på veckodagarnas kontorstider och utöver det är ni självklart välkomna att höra av er till oss via mail med era frågor eller funderingar.

Högkvalitativ metallsvarvning