Legosvarvning

Legosvarvning inom CNC

Vi är specialister på legosvarvning och utför professionell tillverkning av metallkomponenter. Boggs Automation arbetar med legotillverkning med inriktning på CNC och vi har delat in våra tjänster i dessa avdelningar:

  • automatsvarvning
  • längdsvarvning
  • robotsvarvning

Produkterna i vårt sortiment kan levereras med olika tillägg som montering, polering, slipning, svetsning, värmebehandling och ytbehandling.

Legosvarvning med stor automation

Vi har valt att göra stora satsningar på automatisering eftersom det gör så att vi kan hålla korta leveranstider till våra kunder. Vår höga automationsgrad gör att vi kan erbjuda kostnadseffektiva och kundanpassade lösningar.

Boggs Automation är ett serviceinriktat företag med en modern och välutrustad maskinpark. Till vår hjälp har vi till exempel CAD-/CAM-program samt Monitor G5.

Legotillverkning i samarbete med erfarna företag i branschen

Vårt företag erbjuder legotillverkning till företag som arbetar med hydraulik och fordon. Vi har ett väl inarbetat nätverk av samarbetspartners i branschen. De kompletterar oss med sin specialkompetens inom sina respektive områden och delar vår syn på hög kvalitet.

Vårt företag har sitt säte i Mora, Dalarna, där även de verksamheter vi samarbetar med finns. Det gör det lättare att erbjuda legotillverkning som uppfyller kundernas behov och önskemål.

Boggs Automation – specialister på legosvarvning

Boggs Automation har mångårig erfarenhet av metallbearbetning och har som policy att alltid hålla utlovade leveranstider. Vi vill naturligtvis möta våra kunders förväntningar på bästa tänkbara sätt när det gäller legosvarvning.  Det gör vi till exempel genom att följa en kvalitetspolicy som genomsyrar hela verksamheten.

Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015 och drivs av en stark vilja att ständigt utveckla vår verksamhet. Certifieringen innebär att vi följer den internationella kvalitetsstandarden ISO 9001 som skapats för att säkra hög standard inom olika processer.

Kontakt

Har du frågor om legosvarvning? Behöver du mer information om vår legotillverkning?
Tveka inte, hör av dig redan idag via e-post eller telefon så lovar vi att berätta mer om vad vi kan erbjuda.

Legosvarvning & Legotillverkning
Vi arbetar med CNC och utför legosvarvning och legotillverkning. Boggs Automation i Mora erbjuder till exempel längdsvarvning, automatsvarvning och robotsvarvning.